Johan

Hij had niet veel meer te zeggen. Na 25 jaar hard werken had hij een ander afscheidscadeau verwacht van zijn werkgever dan een T-shirt met het bedrijfslogo erop. Ok, zijn baas stond bekend als niet heel genereus, maar dit?

“Zo Johan, we wensen je nog heel veel succes met de voorzetting van je carrière”, zei de directeur triomfantelijk. “Voor degenen die nog een drankje willen doen, staan er nog een paar flesjes bier in de koelkast, maar over een kwartiertje gooi ik de boel op slot”, voegde hij eraan toe. Johan haalde zijn schouders op en alleen Kees, zijn collega binnendienst, wilde nog wel een pilsje met hem doen.

‘Roheco B.V.’ stond in grote blauwe letters op het XXL T-shirt. Zelfs de maat klopte niet. Zo’n dikke buik had hij toch ook weer niet. . . Verveeld sloegen Johan en Kees de laatste slok bier achterover.

“Tijd om te gaan” zegt Johan. “Ik zal het hier missen als kiespijn! Echt belachelijk om als bedrijf iemand na 25 jaar trouwe dienst een T-shirt te geven. En jij bent een kansloze kwal!” zegt Johan wijzend naar de directeur.

Meer lezen? Word Lid!

 

Ben je al lid? klik dan hier om het verhaal te lezen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen