De eigenwijze architect

‘Prachtig!’ roept meneer Mulders uit als hij voor het eerst in zijn pas aangeschafte Drenthse boerderij aankomt. ‘Echt geweldig deze authentieke sfeer in dit gebouw, er moet dan nog wel een hoop aan gebeuren, maar we gaan dit allemaal goed aanpakken en zorgen dat het voldoet aan de hedendaagse eisen’ zegt meneer Mulders tegen zijn vrouw.

Mulders is een Architect met een bekend buro in Amsterdam waar hij grote projecten begeleid en ontwerpt en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd.

Al jaren floreert zijn buro en hij heeft al diverse panden in binnen en buitenland opgekocht en verbouwd. Maar de Drenthse boederij is echt een pareltje, gebouwd in 1624 en een object wat op in rijksmonumenten top 100 staat van 2020. Dit object ademt echt de sfeer van oude glorie uit en dat wil Mulders in ere houden door de boederij ecologisch te gaan verbouwen. Op de portemonnee moet echter ook wel gelet worden en dus heeft Mulders zijn eigen team Bulgaren die hij voor de diverse projecten optrommeld. Wat handig krabbelt hij op papier de plannen zoals hij het voor ogen heeft.

Meer lezen? Word Lid!

 

Ben je al lid? klik dan hier om het verhaal te lezen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen